Welcome!

Promosi Hebat!

Teknik Membelai Payudara (Bergambar)

on Ahad, 6 Mei 2012

Teknik Membelai Payudara (Bergambar)

Apabila anda memberikan sentuhan lembut, urutan dan belaian ke atas badan wanita jangan lupa bahagian yang paling penting iaitu payudara. Sekiranya anda tidak melakukan belaian ke atas payudara, ia bagaikan urutan dan belaian yang tidak lengkap.
Di bawah disenaraikan 4 langkah cara-cara membelai payudara wanita dengan betul.

Awas:
Pastikan anda membelai dengan lembut dan betul kerana kawasan payudara merupakan kawasan yang sensitif. Dengan menggunakan cara yang betul, pengaliran darah akan berjalan lancar dan ini akan meningkat rasa keghairahan dan menyeronokkan ke atas wanita tersebut.


Praktikkan langkah-langkah di bawah. Ia mampu meningkatkan tahap keghairahan wanita.


Langkah 1

Letakkan tapak tangan kanan anda rapat di atas payudara sebelah kiri. Sapu perlahan-lahan, tarik ke arah bahu sebelah kanan. Letakkan tapak tangan kiri anda rapat ke atas payudara sebelah kanan. Sapu perlahan-lahan, tarik ke arah bahu sebelah kiri. Pergerakan tangan anda bersilang dan lakukan perkara di atas berturut-turut sehingga 6 ke 7 kali.


Langkah 2


Sapu sedikit minyak aroma di hujung jari anda dan basahkan minyak tersebut ke atas payudara. Pastikan sentuhan tersebut adalah yang paling lembut di antara tersentuh dengan tidak. Lakukan ke atas salah satu payudara seperti yang di tunjukkan di dalam rajah di atas. Mulakan dengan pusingan dari luar buah dada secara perlahan-lahan hingga pusingan tersebut mendekati puting buah dada. Kemudian lakukan perkara yang sama ke atas payudara yang satu lagi.


Langkah 3

Picit dengan pelahan, kepit kulit yang berdekatan dengan payudara seperti dalam gambar di atas. Geselkan perlahan-lahan ke arah depan dan belakang kawasan puting payudara. Lakukan dengan lembut dan ulang beberapa kali. Kemudian lakukan perkara yang sama ke atas payudara yang satu lagi.


Langkah 4

Gentel puting payudara dengan lembut menggunakan minyak aroma menggunakan jari telunjuk dan ibu jari. Gentel ke kiri dan ke kanan dengan perlahan-lahan. Lakukan selama beberapa minit. Kemudian buat perkara yang sama ke atas payudara yang satu lagi.
Ranking: 5

{ 0 ulasan... read them below or add one }

Catat Ulasan

 
© LanunFanatik | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO