Welcome!

Promosi Hebat!

Tips Membaca Fikiran Orang

on Rabu, 11 April 2012

Assalamualaikum...!!

Sesetengah orang merupakan orang yang pandai pendam. Sebab tue, kalau seseorang tue asyik senyum jer memanjang, ceria jer memanjang tak bermakna mereka tiada kesedihan dan tiada kemarahan. Cuma, mereka pandai menyembunyikan perasaan itu. 

Jadi, memang susah nak jangka apa sebenarnya yang berada dalam benak fikiran seseorang. Tapi, alhamdulillah, admin telah pun menjumpai satu cara bagaimana nak membaca fikiran orang lain...

Nak taw macam mane?







BACA STATUS DIA KAT FACEBOOK TAKPUN TWEETS DIA KAT TWITTER...

OH, AND BLOG IF HE OR SHE HAS ANY...



Believe me... 
Kebanyakan post atau tweets ataw entri datang ikhlas dari hati.... huhuhuhu

One Question,
What do we do in the real world or in the cyber world? We socialize, right? So, what makes any difference?


Thank you...







P/S : Maybe they just don't want to share their feelings with you... But it's okay to share it with all the people across the world but you... 


















SumbeR
Ranking: 5

{ 0 ulasan... read them below or add one }

Catat Ulasan

 
© LanunFanatik | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO