Welcome!

Promosi Hebat!

Tablet 1 Malaysia Pad Mendapat Sambutan Hangat!

on Ahad, 27 Mei 2012

Tablet 1 Malaysia atau 1 Malaysia Pad nie tak pun 1Malaysia Pad nie atau apa-apa aje lah nama tablet nie memang mendapat sambutan hangat dari rakyat Malaysia dan banyak mendapat komen dari rakyat Malaysia sendiri yang sudah pasti menjadi pengguna peranti mudah alih yang pertama buatan Malaysia ini dikeluarkan oleh syarikat Maltech-Pro Sendirian Berhad.Tablet 1 Malaysia atau 1 Malaysia Pad nie tak pun 1Malaysia Pad nie atau apa-apa aje lah nama tablet nie memang mendapat sambutan hangat dari rakyat Malaysia dan banyak mendapat komen dari rakyat Malaysia sendiri yang sudah pasti menjadi pengguna peranti mudah alih yang pertama buatan Malaysia ini dikeluarkan oleh syarikat Maltech-Pro Sendirian Berhad.Tablet 1 Malaysia ini didatangkan dengan harga semurah RM999 sahaja berbanding dengan tablet yang lain laku di Malaysia seperti iPad, Samsung Tab, BlackBerry PlayBook dan banyak lagi.


Kenapa kami mengatakan ianya mendapat sambutan yang memberangsangkan daripada rakyat 1 Malaysia? Semalam macam-macam komen yang menghentam tablet 1 Malaysia yang belum pun release di mana-mana kedai. Baru jer nak promote dan pre-order dah macam-macam spekulasi hebat mengenai tablet 1 Malaysia nie. Hangat tak?Serba sedikit review mengenai Tablet 1 Malaysia nie, mengapa mesti beli tablet 1 Malaysia?

1. Harga RM999 khas untuk 999 orang yang terawal sahaja.

2. mempunyai 1Malaysia Messenger yang membolehkan anda berhubung secara percuma seperti BlackBerry Messenger (BBM) atau WhatsApp.


3. Sistem Operasi Android Gingerbread 2.3

4. Touch Screen 7 inci.

5. Kamera belakang 3.0 megapixel.

6. Ruangan memori kad micro-SD sehingga 32GB.

7. Kamera depan 0.3 megapixel.

8. Bateri Li-Polymer sebesar 4000mAH.

9. Pelajar institusi pengajian tinggi (yang mempunyai kad diskaun siswa) mendapat diskaun istimewa.

10. Jika dilihat sekali imbas macam produk buatan China lorrr….

Berminat? Hehehe… Kalau tambah RM200 boleh beli iPad 2 Wifi dah kot. Tambah sikit lagi boleh beli The New iPad 3 dah… Lalala… Perdana Menteri Najib lepas nie wajib pakai tablet 1 Malaysia nie… Satuuuuu Malaysiaaa! Sokonglah Buatan Malaysia!

Ranking: 5

{ 0 ulasan... read them below or add one }

Catat Ulasan

 
© LanunFanatik | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO