Welcome!

Promosi Hebat!

Gambar Artis MALAYSIA Ketika Tidak Memakai make up!!!

on Isnin, 7 Mei 2012

Siapa yang jadi artis kat dunia ni, semuanya boleh dikatakan cantik menarik kau memang tembam. Hehe. Tapi adakah itu kecantikkan asli? Kalau nak harapkan makeup la kan, frankly speaking makcik yang jual goreng pisang kat tepi jalan tu pun kalau makeup lagi cantik dari korang wahai selebriti-selebriti semua. Meh sini admin nak merungkai persoalan tersebut. Apapun ingat, bukan semua artis cantik disebabkan makeup, susuk atau yang sebagainya. Ada juga yang sememangnya cantik dari luaran mahupun dalaman. Itu yang patut korang sayang lebih. Hehehe.
Disaster No 1... Misha Omar!!






Adoila. Comel nya muka kau, Misha. Macam makcik sebelah rumah aku ni ha.. eh tapi kau lawa sikit la Misha daripada dia. Dia lawa banyak.. Kot ye pun nak tangkap gambar lepas ni, kemas la katil tu dulu. Anak daro apo ekau ni?
Disaster No 2... Nurul Syuhada Nurul Ain!!

Dari sebuah rancangan pencarian bakat pengacaraan di TV3, kemudian menjadi pengacara Nona dan kini Majalah 3. Satu pencapaian hebat yang dilakukan Nurul Syuhada Nurul Ain. Apapun wajah dia tanpa makeup still nampak manis cuma kurang menawan di bahagian mata. Mesti touch up 3 4 jam ni kat mata time make up kan? Hehehe.
Disaster No 3... Intan Sarafina

Intan Sarafina ni makeup atau tidak, tetap cantik orangnya. Karier Intan Sarafina tak lama dulu bila orang tak habis-habis bandingkan dia sebagai clone Siti Nurhaliza. Sebenarnya bukan salah dia pun dah Tuhan nak kurniakan dia jadi macam tu kan. Sebenarnya Siti tu yang tak Unique. Camana nak ada satu jer Siti.. Alahai..
Disaster No 4... Rozita Che Wan






Tetap cantik walaupun tanpa makeup. Patutlah Datuk K sanggup hadiahkan Mercedez.. Betul ke Tok Ti?
Disaster No 5... Lisa Surihani

Orang kata Lisa Surihani ni kalau tanpa makeup, memang menyerlah kekampungannya. Tapi bagi admin, sampai bila-bila pun admin akan minat kat dia ni even muka dia penuh parut chicken pock pun. Huhu (biar betul admin).. hahah
Disaster No 6... Marsha AF3

Masih cantik walaupun tanpa makeup. Cuma apa pelik sangat baju kau Marsha bila kat rumah? Hurmm... takpelah, janji cantik. Tapi gedik, meluat...
SUPER Disaster No 7... Azwan Ali

Bukan dua orang kanan dan kiri tu, tapi ditengah-tengah. Alahai Azwan Ali, walaupun kau jantan, kau dah mengalahkan artis-artis wanita kat Malaysia ni yang tak bermakeup. Welcome to Super Disaster Azwan Ali. Itu watak dalam filem? Tak perlu Khai nak buat tazkirah la kat sini apa hukum lelaki berpakaian seperti wanita kan? Ah Azwan, bukan nak mengutuk, tapi tak payah cakap pun satu Malaysia dah tahu siapa kamu. Honestly, rasa nak termuntah hijau bila "TER"masuk blog mamat ni tadi. Buweekkz!! aiseh dah termuntah dah pun. Kisah selanjutnya di Oh! Artis.
Disaster No 8... Memey Suhaiza

Siapa tak kenal Memey Suhaiza. Awek dari Felda Tenggaroh ni. 





Source: www.justkhai.com

credit to:justkhai n oh artis!
Ranking: 5

{ 0 ulasan... read them below or add one }

Catat Ulasan

 
© LanunFanatik | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO