Welcome!

Promosi Hebat!

Eksklusif ! Cara Melanggan Astro Mustika Secara Percuma! (24 Jam Dari Sekarang)

on Rabu, 2 Mei 2012

user posted image


Perghhhhh!!!! Layan Channel Astro MUSTIKA free wehhhh!!!!.....tak nak try ker.....tak rugi pun....dah ler ASTRO nak naikkan bil langganan....so apa lagi meh kita kasi lingkup ASTRO hahahaha......jom kita share ramai-ramai....baru padan muka ASTRO!!!!! walaupun kawan aku kat ASTRO tak bagi share ngan orang lain.....aku tak kira gak.....aku nak share gak ngan semua orang.....Malas nak bebel panjang-panjang moh kita CUBA TRY TEST.....korang ikut step kat bawah nie......



Untuk itu saya baru sahaja menemukan satu teknik dari rakan yang bekerja di Astro bagaimana untuk menonton Channel MUSTIKA secara percuma..



Ingat entri ini akan didelete dalam masa 24 dari sekarang sebab takut kantoi dengan pihak Astro.
Ikuti langkah-langkah dibawah ni.. ** jangan kecoh2 gi tahu jiran ye **



Hanya untuk Unlock Channel MUSTIKA Sahaja.. Selain dari itu HBO, NG, Sport ke masih tidak boleh kerana dikawal oleh pihak penyedia siaran diluar negera.
Biarkan dekoder Astro anda dalam keadaan 'STAND-BY'.
Tekan butang ON/OFF. Astro akan menyiarkan channel terakhir yg anda buka.
Tekan butang 130. Anda akan melihat pratonton utk pakej Musika.
Tekan MENU. Pilih LIST SERVICE. Kemudian tekan OK.
Pilih saluran yg anda ingin UNLOCK. (WARNA, CITRA, B4U shj)
Tekan OK untuk pengesahan.
Tekan MENU untuk keluar ke siaran TV. TV akan kembali ke saluran 130.
Tekan MENU sekali lagi. Pilih OPTION. Tekan butang OK
Pilih CHANNEL INFO. Tekan OKDi sini pengaktifan akan di hantar terus ke bahagian penyiaran. Dekoder anda akan di kemaskini untuk menyiarkan saluran yg anda UNLOCK. Tekan butang ON/OFF. Tunggu selama seminit (supaya dekoder anda dikemas kini.)





Tekan semula butang ON/OFF utk siaran TV.
Langkah terakhir, tekan 130
Saksikan pratonton Mustika.
Untuk melanggan:
Hubungi 1 300 82 3838; ATAU
SMS Mustika ke 32888; ATAU
Klik 'Dapatkan Mustika' di atas untuk melanggan secare ONLINE.

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

APA MACAM???? Sakit jiwa ke sakit hati hahahahaha......

Jangan marah kat aku yer.....aku pun TERKONO hahahaha......takkan aku nak TERKONO sorang-sorangkan.....baik aku share ngan korang semua......sama-sama TERKONO hahahaha........
Ranking: 5

{ 0 ulasan... read them below or add one }

Catat Ulasan

 
© LanunFanatik | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO