Welcome!

Promosi Hebat!

Cerita Sebenar Gambar yang dikatakan Nora Danish Mabuk di Kelab Malam

on Isnin, 28 Mei 2012

 Ini penjelasan gambar nora danish mabuk di kelab malam yang tersebar semalam. Berdasarkan half cencored pada wajah pelakon tu, ramai yang kata pelakon itu nora danish. 


gambar nora danish mabuk di kelab malam
Tapi berdasarkan blog media malaya, ada 1 sumber terdekat dengan nora danish mengatakan gambar itu ialah gambar percutian nora di bali bersama keluarga bekas suami dia, iaitu jejai. Memang betul perempuan dalam gambar tu ialah nora tapi situasi dia bukanlah macam yang didakwa sebelum ini. Dan pasal ternampak bahagian yang memalukan dalam gambar tu, sebenarnya nora memakai seluar pendek yang macam amoi chinese pakai tu. Disebabkan bahagian tu cencored, terus timbul dakwaan dari sesetengah pihak gambar tu nampak seluar dalam nora danish.

Aku memang dah rasa pelik bila pihak-pihak tertentu dakwa gambar tu dalam kelab malam. Sebab setahu aku la, mana ada tempat baring dalam kelab malam? Orang datang kelab malam pun sebab nak enjoy.. Bukan nak tidur. Kalau stoned sebab mabuk terlampau pun, mustahil boleh terlentang dalam tu. Apa-apa pun kita nantikan penjelasan dari nora danish sendiri tentang isu mabuk ni.











Ranking: 5

{ 0 ulasan... read them below or add one }

Catat Ulasan

 
© LanunFanatik | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO