Welcome!

Promosi Hebat!

Valeris Lukyanova, Mirip Barbie, Tetapi Adakah Dia Benar Wujud?

on Selasa, 24 April 2012

Kebanyakan gadis kecil membesar dengan bermain dengan patung Barbie. Ada sesetengah dari mereka ingin kelihatan seperti patung Barbie.
Seorang gadis berusia 21 tahun telah menjadi seorang patung Barbie (katanya).
Valeris Lukyanova telah menjadi sensasi Internet di negaranya di Russia, kerana mendakwa melalui blognya yang dia ialah wanita paling popular di laman-laman Internet berbahasa Russia.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Bazar Seni Industri Budaya akan diadakan untuk kali ketiga pada 12 dan 13 Mei 2012 (Sabtu dan Ahad) ini di perkarangan Panggung Bandaraya, Kuala Lumpur. Kami menantikan individu-individu yang berbakat dalam apa jua bidang seni untuk hadir ke segmen pencungkilan bakat kami pada hari Ahad, 13 Mei 2012 pukul 2.30 petang. Like Fanpage Bazar Seni Industri Budaya untuk keterangan lanjut. “SEMARAKKAN SENI BUDAYA”
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ciri-ciri  rupanya yang seperti patung, rambut perang panjang dan tubuh yang ‘sempurna’ menyebabkan dia kelihatan seperti Barbie dalam dunia sebenar.
Malah, dengan pinggang yang ramping dan payudara yang besar, dia memang kelihatan seperti patung plastik yang terkenal itu sehinggakan ada pengguna Internet yang beranggapan yang dia sebenarnya tidak wujud.
Apa pendapat anda pula?


Ranking: 5

{ 0 ulasan... read them below or add one }

Catat Ulasan

 
© LanunFanatik | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO