Welcome!

Promosi Hebat!

Gambar Ibubapa Paling "Gila" Dunia,Jangan Tiru Aksi Begini

on Selasa, 17 April 2012


Banyak manusia suka bergurau tapi ada jua guraun itu sebenarnya langsung tak lawak sebaliknya menimbulkan rasa yang lain pula.Sekiranya ibubapa merasakan perbuatan itu sebagai guraun tetapi mungkin kenalah pada tempat dan waktunya.Sebagai orang yang memberikan contoh yang baik sebarang perlakuan ibubapa sebenarnya akan menjadi ikutan ana-anak kalau tidak secara total,tempiasnya mesti ada seperti kata pepatah"kemana tidak tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi".kalau kebulur sangat mungkin kuah boleh tumpah ke baju.Apa yang ingin dipaparkan di dalam entry ini barangkali berlaku di negara barat namun bukanlah sesuatu yang luar biasa ianya terjadi di persekitaran kita sendiri.Adakah bagi kita adengan-adengan tersebut mencerminkan sebenarnya masih ada ibubapa yang kurang peka dengan cara membentuk sahsiah anak-anak.Mari kita lihat aksi-aksi ibubapa dan membuat kesimpulan kita sendiri. 


 Belum aku jumpa baby leh gigit ular sawa

 Ewah-ewah..budget sempat lah konon..guraulah cara lain

 Ni susu botol perisa apa lak ni..lepas tu baby cakap tak berhenti


Nasib baik la binatang kat bawah tu tengah demam..kalau dia sihat..aduyai..

 Punyalah banyak mainan kat atas mukabumi ni..Anggry Bird ke..Upin & Ipin ke.

 Dulu mak bapak dia ni kerja kat funfair agaknya

 bawa bertenang sayang..dah berapa hari tak minum

Aku confius gambar ni..

 Kene tunggu Cicakman datang selamatkan.Mak dia ada masalah mental

Guraun membawa bencana
Adik..!comey tak body mak..nak upload dlm facebook ni

Mana punya masterchef punya ajaran songsang ni..

 lama dah bapa dia tak gi McDonald ni..

 TarianTiang Letrik TNB..belitkan diri depan anak-anak

 Member lain dah takde nak ajak pergi memburu..

 Pistol kan pekan sari tu tipu..ni bapak bagi pistol baik punya

 Kenapa tak bawak meja makan sekali

 Lenguh nak dukung..bapak dia harap badan je besar

 Naya budak ni kena gangguan seksual

Sangap sangat mak dia ni

 Dengan budak kemain lagi

 Dah sepuluh kali tukar pampers agaknya budak ni ..terkencing2..

 Bapa dia ada masalah seksual ni

 Tak laku dah Nespray lepas ni kalau budak2 dah ketagih

 Amacam..macho tak bapak..kat sekolah dulu bapak tak de can wat camni..

 Mangsa tengah bulan.Gaji tak kuar lagi

 Salah menu ni

Camne leh terlepas lak

P/S:Amaran :Don't Try This At Home.Aku tak bertanggungjawab.Image di paparkan sebagai nasihat supaya kita tidak menjadikan cara-cara tersebut sebagai satu guraun kerana ianya agak keterlaluan.









Ranking: 5

{ 0 ulasan... read them below or add one }

Catat Ulasan

 
© LanunFanatik | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO